360 graden video app voor bedrijven

U kunt natuurlijk voor uw de aanbouw of fysieke uitbreiding van uw bedrijf kijken naar bouwtekeningen van een architect, of op een computer kijken naar een 3D model. Maar voor de beste benadering ziet u de geplande aanpassingen op locatie met een VR bril. Met onze 360 graden video app voor bedrijven bereikt u precies dat doel.

Dit is uiteraard slechts een van de vele toepassingen die de 360 graden app voor bedrijven kan realiseren. De technologie kan ook gebruikt worden voor o.a. rondleidingen en presentaties. Het bijzondere van een 360 graden video is dat het interactief gemaakt kan worden. U kunt elementen laten toevoegen. Wanneer een gebruiker  uw 360 graden video app voor bedrijven  gebruikt, kan hij of zij op deze elementen ‘klikken’, waardoor ze een voice-over of video-in-video starten. Of er kan een webpagina geopend worden. En wat denkt u van conferenties? Met een 360 graden video app voor bedrijven kunt u via een livestream bij een conferentie aanwezig zijn, en het idee hebben er echt bij te zijn, zonder uw bureau te hoeven verlaten.

video app laten bouwenUiteraard wordt de technologie steeds verder doorontwikkeld waardoor er steeds meer en betere toepassingen beschikbaar worden. Naast de ontwikkeling van de apparaten die deze techniek mogelijk maken, spelen ook de ontwikkeling van apps een grote rol in de ontwikkeling van de technologie. Misschien heeft u een werknemer die zijn werk uitstekend doet, maar onrustig wordt van drukke omgevingen. Straks zal u met een 360 graden app voor bedrijven de voor hem/haar belastende elementen weg kunnen filteren. Dit is nu slechts nog toekomstmuziek, maar met de razendsnelle ontwikkelingen van deze technologie kan dit snel realiteit worden. Deze 360 graden app voor bedrijven werkt mee aan dat doel. Dus hebt u een of meerdere bedrijven en bent u geinteresseerd in een 360 graden video app, neem dan contact op voor meer informatie.