Afbeeldingen in uw proefschrift laten drukken, hoe belangrijk is DPI?

U wilt uw proefschrift laten drukken, en hier horen natuurlijk afbeeldingen bij. U heeft ook gehoord dat DPI voor deze afbeeldingen belangrijk is, maar waarom eigenlijk? DPI staat voor Dots Per Inch, en geeft aan hoe gedetailleerd een afbeelding is. Een hoger getal bij DPI betekent dat er meer Dots per Inch staan. Dit betekent ook direct dat de afbeelding een stuk groter is op uw computer. Wanneer u uw proefschrift laten drukken wilt, dan is het verstandig om te kiezen voor een DPI van 150 tot 300. Dit om ervoor te zorgen dat uw afbeeldingen scherp uit het drukproces komen.

Uw proefschrift laten drukken met scherpe afbeeldingen

Afbeeldingen drukken DPIHet is belangrijk dat wanneer u afbeeldingen in uw proefschrift hebt staan, en wanneer u uw proefschrift laten drukken wilt. Dat u er voor zorgt dat deze afbeeldingen scherp in het eindproduct komen te staan. Afbeeldingen ondersteunen de tekst en onscherpe afbeeldingen kunnen afleiden of het resultaat zelfs onduidelijk maken. Het is om die reden dan ook verstandig om te kiezen voor grotere afbeeldingen met een hogere DPI dan onscherpe. U kan altijd uw expert op het proefschrift laten drukken aanspreken voor meer informatie.

Ipskamp Printing staat klaar om uw proefschrift te laten drukken

Wanneer u overweegt om Ipskamp Printing uw proefschrift te laten drukken, neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen dan u ook van nuttig advies voorzien over welke stappen u zal moeten zetten voordat het drukproces zal beginnen. Natuurlijk zal u goedkeuring moeten geven over welke materialen en technieken wij gaan gebruiken. Om deze reden is Ipskamp Printing een expert in proefschrift drukken. Laat de ervaring van onze klanten voor jou spreken. Wij worden al 35 jaar, 1000 keer per jaar, ingeschakeld om wetenschappelijke publicaties te drukken.

Dus wanneer u overweegt om uw proefschrift te laten drukken, neem dan vandaag nog contact op met Ipskamp Printing!