Auto verkopen met een afgekeurde APK

Uw auto is niet door de APK gekomen, u staat dan voor veel kosten. Ongetwijfeld heeft u van de garage een offerte gekregen om uw auto rijklaar te maken, zodat hij wel weer door de APK komt, maar dit is niet goedkoop. Eigenlijk wilt u niet deze prijs betalen voor deze auto, wellicht kan u beter uw auto verkopen en dan voor dat geld een nieuwe auto kopen. Echter hoe kan u het beste een auto verkopen die niet door de APK gekomen is?

Uw auto verkopen die niet door de APK gekomen is

Auto verkopenEr zijn verschillende manieren om een auto te verkopen. Echter zal het verkopen van een auto zonder APK lastig zijn aan een particulier. U bent namelijk verplicht te melden dat de auto geen APK heeft, en u zal dan een veel lager bedrag ontvangen voor uw auto. De koper weet natuurlijk niet precies wat de problemen zijn met de auto en zal wel weten dat er kosten verbonden zullen zitten aan de auto rijklaar te maken. U kan natuurlijk uw auto naar de sloop (laten) brengen. Dan krijgt u direct een bedrag voor uw auto, echter is dit de waarde van uw auto in schroot. Dit hoeft geen reële prijs te zijn voor uw auto. U mag niet rijden met een auto die geen APK heeft, en zal dus de auto moeten laten ophalen of wegbrengen. Deze extra kosten zullen uw winst als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Uw auto verkopen op het internet

Gelukkig is er een alternatief om uw auto te verkopen. U kan uw auto aanbieden bij een auto opkoper. Deze bedrijven kopen vaak alle auto’s die bij hun aangeboden worden, ook auto’s die geen geldige APK hebben. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto aan te melden bij Gra, u krijgt dan binnen een dag een bod op uw auto. Uw auto verkopen zelfs zonder APK was nog nooit zo makkelijk!

Gratis auto verkopen