Kwalitatief goede en mooi uitziende horeca parasols

Onze nieuwe horeca parasols maken ons terras helemaal af! Mijn man en ik hebben de ijssalon overgenomen van mijn schoonvader. Wij zijn hier al jaren werkzaam maar nu komt alles op ons neer. Omdat de salon prima loopt en dit al een mooi cadeau is, hebben wij wat budget weten te creƫren om het terras van de salon eens goed aan te pakken. Wij hebben ervoor gekozen om deze anders in te delen en aan te kleden. Ook de meubels waren toe aan vervanging. Dit was een leuke klus en zeker nu de zomermaanden voor de deur staan. Eerst moesten alle tegels schoon worden gemaakt met de hoge druk reiniger, toen hebben wij de meubels vervangen. Het terras voorzien van grote bakken met mooie bloemen voor de sfeer.

Zeer tevreden over het eindresultaat

terrasverwarmingEn als laatste hebben wij met de horeca parasols ons hele terras in de schaduw weten te krijgen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit adres op het internet heb kunnen vinden. Wij hebben mogen ervaren dat alles wat op de website wordt beloofd ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Hier kun je die uitstekende kwaliteit en service verwachten voor een goede prijs.

Wat je smaak of verwachting ook is? Ik kan mij niet voorstellen dat je hier niet zou kunnen slagen voor jouw terras.