Navision

Dynamics Navision is de software oplossing voor uw bedrijf. Navision is een ERP pakket waarin u uw boekhouding, financiën, verkoop, marketing, logistiek, productie, mensen en bedrijfsprocessen in bij kan houden. Dit allround pakket zorgt ervoor dat uw bedrijf efficiënter kan werken en u oog hebt op alle processen op één locatie. ERP software online biedt u de mogelijkheid om dit ook nog eens allemaal in de cloud te doen. Zodat u niet aan uw vaste computer gebonden bent, maar dat u overal in kan loggen op de cloud. Alles op de cloud wordt ook real time bijgewerkt. Wat er voor zorgt dat u zonder problemen met meerdere mensen tegelijkertijd in het systeem kan werken. Navision is dus echt een totaal oplossing voor uw bedrijf.

Hoe kan u Navision software verkrijgen?

Navision cloud softwareDe totaal oplossing die Navision aanbiedt klinkt natuurlijk interessant, echter wat zijn de kosten van een dergelijk product en hoe komt u er aan? Gelukkig kan u eenvoudig een beroep doen op ERP software online, wij zijn sinds 2002 actief in de automatisering. Ondertussen hebben wij een volledige Microsoft certificering en wij kunnen u dan ook optimaal ondersteunen met de implementatie van Navision.

Een Navision pakket is zo geregeld

Ondanks dat het Navision pakket een volledig pakket is, wat overal in uw bedrijf geïmplementeerd kan worden, blijkt in de praktijk dat dit heel goed gaat. Het Navision pakket is initiatief in gebruik en wij bieden verschillende mogelijkheden voor trainingen en ondersteuning. Ook kan u gebruik maken van onze helpdesk. Let wel op dat onze helpdesk werkt volgens het systeem dat wanneer u er gebruik van maakt, dat u er voor betaalt. Dit betekent dat u precies betaald wat u gebruikt. Het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten voor het gebruik van de Navision helpdesk, dan bespaart u kosten voor het gebruik!