Premium Print de toekomst van boek drukken

Wanneer u een boek in een kleine oplage wilt laten drukken, of u weet niet precies hoeveel boeken u wilt en u wilt niet nodeloos een voorraad gedrukte boeken aanleggen. Dan hebben wij de oplossing voor u. U kan namelijk gebruik maken van de Premium Print techniek om uw boek te drukken via Ipskamp Printing. Deze techniek biedt een aantal voordelen voor u, ten eerste kan u per boek bestellen, wanneer u het boek nodig hebt. In theorie zou het zelfs kunnen dat u uw boek verkoopt op Bol.com en de opdracht bij ons neergelegd wordt, wij zorgen ervoor dat het boek gedrukt en verzonden wordt. Uw klant weet niet dat u geen voorraad heeft en ontvangt het boek de volgende dag al.

Meer voordelen van een boek drukken met Premium Print

boeken bedrukklenPremium Print betekent heel snel een boek laten drukken. De opstart kosten van de Premium Print zitten erin dat uw boek klaar gezet moet worden voor het drukproces, wat betekent dat het bestandsformaat precies goed moet zijn om de machine in te gaan. Het drukproces zelf is een professionele inkjet techniek. Deze techniek wordt steeds verder ontwikkeld en het is tegenwoordig goed mogelijk om haarscherp te printen. De kosten voor het drukken liggen laag, tot een oplage van 1000 stuks is Ipskamp Printing zeer concurrerend met het buitenland, het prijsverschil weegt niet op tegen de transport kosten.

Uw boek drukken met Premium Print

Overweegt u nu om uw boek te drukken met Premium Print, neem dan contact op met Ipskamp Printing. Wij leggen graag in een persoonlijk gesprek uit wat de voor- en nadelen van deze techniek zijn. Natuurlijk staan wij ook klaar om uw boek te drukken. Premium Print biedt een flexibele oplossing, zeker wanneer u uw eerste boek drukken laat. Tevens is dit een van de meest milieuvriendelijke druktechnieken, er is namelijk praktisch geen afval!