Tuintegels bestraten

Vertrouw uw opdracht tuintegels bestraten toe aan het hoveniersbedrijf J.A. Damhuis in Twente. Onze vaklui zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en bestratingen. Dit doen wij al vele jaren bij bedrijven en particuliere opdrachtgevers. We leveren kwalitatief goed werk dat de klant tot tevredenheid stemt. Foto’s van onze resultaten en de beoordelingen geschreven door klanten, bewijzen het vakmanschap.

Sierbestrating voor de tuinWat het bestraten betreft zijn er verschillende opties, maar met tuintegels bestraten is toch de meest gangbare keus. Tegels in welke vorm dan ook, geven de tuin een degelijke uitstraling. Tegels behoeven bovendien vrijwel geen onderhoud. Bestrating is beschikbaar in werkelijk een veelvoud materialen en afmetingen. Elke soort en elke grootte heeft natuurlijk voor- en nadelen. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om aan de hand van uw eisen en wensen de beste keus voor tuintegels bestraten te maken. Het rijke assortiment bevat bijvoorbeeld gebakken tegels, betontegels en keramiektegels. Heeft u een keuze gemaakt? Een offerte tuintegels bestraten is in no time opgesteld! Om precies te zijn: wanneer u bij ons aanklopt, heeft u altijd binnen 24 uur een offerte in handen. Het is ons streven om alleen de beste tuinen en bestratingen te realiseren. Vraag gerust om vrijblijvend advies, wij hebben ruime ervaring met tuintegels bestraten.

Aanleg bestrating

Voor de daadwerkelijke aanleg van bestrating in Enschede bijvoorbeeld, volgen onze professionals een stappenplan dat zich al keer op keer heeft bewezen. De primaire stap – nadat eventuele bestaande begroeiing en tegels zijn verwijderd – is het egaliseren van de ondergrond. Dit grondwerk is van groot belang om verzakkingen op de lange termijn te voorkomen. Na deze voorbereidende werkzaamheden kan snel worden overgegaan tot het tuintegels bestraten. Een solide bestrating zal door ons worden geplaatst. Tuintegels bestraten is praktisch en niet al te duur. De aanschaf kost betrekkelijk weinig en het gaat lang mee. Een goede oplossing als uw budget beperkt is.