Een Vlemmix trailer kopen met oplooprem

U overweegt een boottrailer te kopen, bij voorkeur een trailer met oplooprem. Gelukkig kan u dan altijd een Vlemmix trailer kopen, want alle trailers van Vlemmix zijn uitgerust met een dergelijke rem. Zo kan u veilig met uw boot van punt A naar punt B rijden, en zal uw nieuwe trailer ervoor zorgen dat uw auto niet alle remkrachten te verwerken krijgt. Hoe werkt een oplooprem eigenlijk? In de basis is de oplooprem een mechanisme dat tussen de koppeling van de trailer en het frame zit. Het is in eerste instantie een soort buffer dat er voor zorgt dat de eerste schok van het remmen opgevangen wordt door deze buffer. Mocht de buffer te ver ingedrukt worden dan zal de trailer automatisch gaan remmen. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat u nog veiliger kan rijden met uw trailer.

De slimme oplooprem die u krijgt wanneer u Vlemmix trailer kopen gaat

VlemmixtrailerNadat u het automatische remmen gehoord heeft, vraagt u zich natuurlijk af, kan ik wel achteruit rijden. Maak u dan geen zorgen wanneer u een Vlemmix trailer kopen gaat, u kan met de oplooprem van deze trailer simpel achteruit rijden. Iedere Vlemmix boottrailer is voorzien van een oplooprem met een terug rij automaat. Dat wil zeggen dat wanneer de wielen naar achteren rollen, de automaat ervoor zorgt dat de remtrommel minder druk geeft. U kan dus rustig achteruit rijden wanneer u een Vlemmix trailer kopen gaat.

Een Vlemmix trailer kopen, kiezen voor kwaliteit en veiligheid

Wanneer u een boottrailer wilt kopen, kijk dan goed naar het aanbod van Vlemmix. Een Vlemmix trailer kopen is een keuze voor veiligheid en kwaliteit. Daar komt bij dat u uw trailer kan samenstellen zodat hij precies bij uw voorwaarden voldoet. Dit geldt ook voor de gebruikte trailers die u kan kopen via de website van Vlemmix!