Wieldoppen keuzehulp

Wilt u graag uw auto er nieuwer en mooier uit laten zien, maar wilt u hem niet volledig over laten spuiten? Dat kunt u doen door nieuwe wieldoppen aan te brengen. Dat is een veel minder dure ingreep, met maximaal effect. Het vervangen van een wieldop zal zorgen voor een veel frissere en nieuwere uitstraling van uw auto. Zeker als u een metalen versie uitzoekt, waar u eerst te maken had met een plastic wieldop. Dat ziet er ook meteen veel solider uit.

U kunt deze online bestellen, bij wieldop.com. Op deze website kunt u precies de wieldoppen uitzoeken die u nodig heeft.

Soorten wieldoppen

Soorten wieldoppenOmdat de wieldoppen van alle auto’s niet altijd dezelfde afmetingen hebben, zijn er wieldoppen in alle denkbare soorten en maten verkrijgbaar. Originele wieldoppen met merklogo’s, voor een scherpe prijs. Deze zijn niet van echt te onderscheiden, maar u betaalt er veel minder voor!

Zo heeft u voor een hele redelijke prijs een auto met een geheel nieuw uiterlijk!

Is een merklogo voor u niet zo belangrijk, dan kunt u op een nog voordeliger manier uw auto een nieuw uiterlijk geven. Er zijn namelijk meer dan 400 universele wieldoppen te bestellen bij wieldop.com, voor een nòg scherpere prijs dan die van de van de wieldoppen met merklogo.

Zo zult u altijd vinden wat u zoekt.

De maat bepalen

De juiste grootte bepalen van uw wieldop doet u door de inch maat van uw velg af te lezen op de buitenzijde van uw band. Op de website van wieldop.com vindt u een afbeelding, zodat u precies weet waar u moet kijken. Een velg grootte met de maat R14 heeft bijvoorbeeld een wieldopmaat van 14 inch nodig.

Als u de wieldoppen monteert bij een temperatuur die lager is dan 15 graden, zult u hem goed kunnen monteren.

Verschillende uitvoeringen

Heeft u eenmaal het merk en de maat van uw wieldop bepaald, dan kunt u de uitvoering uitzoeken die het beste bij uw auto past. De Citroën C3 wieldop is bijvoorbeeld in meerdere stijlen en kleuren verkrijgbaar. Zoals een glanzende gebroken witte kleur in een stoer uitziende stijl met brede spaken, of een grijsrose uitvoering met een binnenring en korte diagonale spaken.

Kiest u voor universele wieldoppen, dan heeft u nog meer keus qua kleur en stijl. Er is bijvoorbeeld een lichtmetalen kleur met taps toelopende spaken, een zilver metalen uitvoering met dubbele spaken en een binnenring, een zwarte glanzende uitvoering, en nog veel meer. Kijk op website, dan vind u al deze verschillende uitvoeringen!

Wieldoppen online kopen